Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Saka'dan Ramazan yardımı

Başkan Saka

Edremit Belediye tarafından yapılan Ramazan Yardımları gizlilik içerisinde yürütülüyor.

Edremit Belediye tarafından yapılan Ramazan Yardımları gizlilik içerisinde yürütülüyor.
Edremit Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle Aş Evinden sıcak yemek servisi ve gıda yardımları gizlilik içerisinde yapılıyor.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, İlçemizde ki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlar, Müslümanlığın temel şartlarından olan ‘Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek' anlayışı ile gizlilik içerisinde ulaştırılıyor” dedi. 
İhtiyaç sahibi ailelere Belediye Aş Evi'nden sıcak yemek servisi, sosyal marketten çeşitli yardımlar ve gıda yardımları belediye ekipleri tarafından gizlilik içersinde ulaştırıldığını belirten Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ilçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelerin muhtarlar, okul müdürleri ve diğer yetkililer tarafından belirlendiğini ifade etti.
Saka, Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği yardımları yaparken yurttaşlarımızın incinmemesine özen gösteriyoruz. Müslümanlığın temel şartlarından olan ‘Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek' anlayışı ile yardımları ekiplerimiz gece saatlerinde ve gizlilik içerisinde ailelere teslim ediliyorlar” dedi.
Edremit Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri tarafından ilçede aşevinden 171 aileye sıcak yemek yardımı, 4 bin aileye gıda yardımı ve 224 aileye de sosyal marketten yardım yapıldığı bildirildi. 
Haber merkezi


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı